Servicii profesionale de catering  

Servicii catering - Select Catering Oradea
Despre noi - Servicii catering Meniu - Servicii catering Galerie foto - Servicii catering Contact - Servicii catering
       Sitemap | Referinte
   


Restaurant si Servicii de catering

Select Catering - o firma cu gust bun

Necunoscut inainte de Revolutie, conceptul de "catering" a prins radacini si in Romania. Desi la prima vedere pare doar un simplu "transport de mancare", activitatea de catering combina mai multe servicii. Dintre acestea, cel mai complex fiind organizarea de evenimente.

Bucataria profesionala
Baza activitatii noastre o reprezinta oferta de produse culinare. Pentru a putea dezvolta o gama cat mai variata de alimente dispunem de echipamente si dotari specifice, dar si de personal care cunoaste retetele, are indemanare si imaginatie. Bucataria noastra profesionala dispune de aragaze, cuptoare, plite electrice, friteuze, grill-uri, bain-marie, tigai basculante, masina de tocat, feliatoare, masina de taiat cartofi si legume, mixere si instrumentarul auxiliar. La acestea se adauga echipamentele frigorifice si cele de impachetare (pentru stocare sau livrare). Meniul se livreaza in caserole de unica folosinta, ambalate aseptic.

Oferta
Cateringul reprezinta un intreg complex de activitati menite a fi pe placul clientului din mai multe puncte de vedere. Pe langa masa in sine, SELECT CATERING gestioneaza si alte aspecte corespondente unui eveniment: amenajarea unui spatiu, decorarea si chiar alegerea muzicii. Adaptabilitatea si promptitudinea in servicii reprezinta una dintre regulile de baza in activitatea noastra.

Cu toate acestea, cheia succesului nostru este oferta culinara. Mancarea si modul in care este prezentata si servita fac diferenta. Asa ca oferta de produse este conceputa intr-o gama larga, care contine atat meniuri traditionale, cat si internationale. In acest fel capacitatea SELECT CATERING de a se adapta la nevoile si gusturile clientilor creste.

Pregatirea
Comportamentul profesionist in organizarea unui eveniment implica o foarte buna programare a sarcinilor de realizat, pe baza unor repere calendaristice si orare. In activitatea de catering, solutia pentru a fi in egala masura rapid si eficient si a oferi alimente gustoase o reprezinta folosirea unor retete speciale, de produse usor de realizat, dar si de consumat.

Una dintre caracteristicile mancarurilor pregatite si oferite de obicei de SELECT CATERING se bazeaza pe retetele speciale pentru produse din categoria "finger-food". Pregatirea acestor alimente presupune prepararea unor bucati foarte mici, care nu necesita folosirea tacamurilor pentru consumare, deoarece se pot apuca foarte usor cu mana. Sortimentele acopera atat gama alimentelor sarate (calde si reci), cat si dulci.

Evenimente
Ocaziile in care consumatorii apeleaza la noi sunt de obicei mese festive, dineuri oficiale, petreceri aniversare, receptii, simpozioane, mese comemorative, prezentari de moda, dar si nunti, botezuri sau alte categorii de petreceri private. In acest sens, SELECT CATERING dispune de o oferta diversificata, usor adaptabila. Pentru ca evenimentul sa se ridice la nivelul asteptarilor, se impun discutii pentru stabilirea meniului, a numarului de persoane participante, a decorarii spatiului si a altor aspecte de ordin practic.

Un loc foarte important il ocupa evenimentele organizate de marile companii - "corporate events". Serviciile si produsele oferite de SELECT CATERING sunt la un nivel profesional la fel de ridicat precum renumele companiei care le solicita.
 
Despre noi | Meniu | Galerie foto | Contact | Harta site | Cartea de oaspeti
 
 
Servicii Catering © Copyright 2006-2013 Servicii Catering - Select Catering
Termeni si conditii       Politica de confidentialitate       Cookie-uri
web metrics
home page